Menü

Itt vannak a 2019-es műköröm trendek

2019. 08. 02. 18:46:00
Itt vannak a 2019-es műköröm trendek

Az angol nyelvben létezik egy beszédes – de magyarra szinte lefordíthatatlan - szóösszetétel arra, ami jellemezni a fogja az idei körömtrendeket: a going crazy. A szépségipari trendelemzők szerint a 2019-es nail art trend kifejező, egyben őrült lesz: arról fog szólni, hogy amíg a sminkeddel, és a hajaddal nem biztos, hogy illik „megőrülni” (fordítsuk le így a going crazy-t) addig a körmöddel megteheted. Tedd hát meg. Máris mondjuk, hogyan.

 

Milyen volt a tavalyi trend?

Biztosan emlékszel a tavalyi kedvenc körmödre. A színére, a mintákra. Az, hogy neked tetszett, azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy az a köröm trendi volt. Ez azért lehetett így, mert teljesen rábíztad magad a körmösödre, aki nagy eséllyel a hozzád legjobban illő körmöt készítette el, veled egyeztetve.

Ez az a hiba, amit idén nem követhetsz el. Az idei trend arról szól, hogy tessék megőrülni, tessék elmenni a falig. Az a feladatod, hogy idén ne a körmösöd javasoljon neked egy szuper körmöt, hanem te kérj valami őrültséget, valami szuper feltűnőt, valamilyen formabontót. Az idei trendnek a te fejedben kell megszületni, a te gondolataidban levő „gátlásokat” kell elfelejtened. Persze, ehhez minden segítséget megkapsz a színek, és a körömdíszek hatalmas választéka miatt. Összegyűjtöttük neked a 2019-es év trendjeit, íme a legjobb 5.

 

Az ombre

Tavaly egyik pillanatról a másikra robbant be az ombre köröm (ezt a divatot a szakértők már várták, hiszen a hajban már majdnem le is csengett addigra). Biztosan neked is volt: ez az, amikor valamilyen színből valamilyen másik színbe „átment” a körmöd. Az ombre idén is trendi lesz (kérj földszínből földszín átmenetet a vörösből zöldbe már nem cool), de most meg is őrülhetsz: ragaszthatsz rá kristály strasszkövet, vagy bármilyen más csillogó ékkövet, és még megbolondíthatod kicsit (tavaly ez még szentségtörésnek számított)

 

 

Mindegy milyen, csak legyen körömmatrica

Az természetes, hogy nem hagyhatod ki a különböző körömminták közül a tematikus köröm mintákat: persze, hogy ha karácsony lesz akkor kell fenyőfa, de idén el kell engedni a fantáziádat, meg kell őrülni, kicsit. (Mondjuk az is az, ha nyár közepén raksz a körmödre fenyőfát). Szóval őrülj meg, és jöhetnek a gyümölcsök, az unikornisok (az unikornis köröm minta idén nagyon menő lesz), és minden olyan amelyiket felragasztva a körmödre nem csak benned, hanem másokban is a wow (azaz a hű bmeg) hatást váltja ki.

 

Chrome por

Szerintünk ebben az ezüst a legautentikusabb, de idén az arany, és a fehér lesz az egyik legnagyobb durranás, ráadásul ez az egész szinte diliház, elmondjuk miért. A króm hatású körömben éppen az a szuper, hogy úgy minimalista, hogy közben látszik rajta a törődés. De miért jó az, ha minimalista a körmöd akkor amikor éppen meg kell hülyülni? Hát éppen ezért. Képzelj el egy jelmezbált, ahol mindenki teljesen fura jelmezben van: van sárkány, katica, valaki gOt-ból, meg kettő Jedi is. Csak te vagy egy csodaszép (de egyszerű) királylány. Kit fognak megjegyezni? (Oké, azért, ha akarod tehetsz rá mindenféle strasszokat). Nézd csak: Chrome por, klikk

moonbasanails chrome por

 

A sellőpor

Különösen akkor igaz ez, ha jégfehér (nem, mi sem tudjuk miért nem jégkék) vagy ha hologramos grafitszürke. Miközben valamiért a vadító vörös ruhában vagy. A sellőpor lesz az idei kedvenc, egyszer ki kell próbálnod, de vigyázz, mert rá fogsz szokni. (Meg baromi trendi is, és szép)

 

Spider

UV lámpában 120 másodperc, LED lámpával 30. Pont ennyi idő alatt lehet az idei év legtrendibb megoldása a körmödön. (Lehet, hogy már tavaly próbáltad, de idén mindent visz). Szóval, a spider, a pókhálóminta a 2019-es év szuperlike-ja.

Hunyd le a szemed, és ebben a pillanatban felejtsd el a klasszikus, középen egy pont, onnantól kifele meg a háló mintát, és inkább egy elvont, kábítószeres, bolond pók pókhálóját képzeld el, amiben semennyi szimmetria sincs. Akkor tudod magadból kihozni a legtöbbet, ha a színek nem illenek össze (vagy ha épen igen?). Mutatjuk mi az, amit idén biztosan ki fogsz próbálni. Selyem zselé | spider gél

Segíthetünk? Kattints, és segítünk „megőrülni”: Körömdíszítés spider géllel

 

Tartalomhoz tartozó címkék: körömdíszítés

Keresés