Menü

A műköröm iparág legjobbjai kiállítanak egy helyen: a Cosmetics Beauty Hair-en

A műköröm iparág legjobbjai kiállítanak egy helyen: a Cosmetics Beauty Hair-en Itt vagyunk a Moonbasa Nails műkörmös termékekkel Közép-Európa egyik legnagyobb szépségipari vásárán, a Romexpo- Cosmetics Beauty Hairen Bukarestben, 2018. szeptember 27-30. között. Ugyanis az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy meghívták a mukorom-zselek.hu webáruházat is, hogy kiállítsunk ezen a rendezvényen. Beszámolunk most röviden az eseményről és mutatunk pár fotót is, csak nektek!

 

 

                                 

Hogy mit érdemes tudni erről az Exporól?

A Cosmetics Beauty Hair évről-évre egyre növekvő népszerűségnek örvend és meghatározó szerepet tölt be az iparág szakemberei, a szépségipar kutatás-fejlesztésén dolgozó cégek, befektetők és a divatot napra készen követő vásárlók körében. Az évente egyszer megrendezésre kerülő rendezvény professzionalizmusáról méltán híres. A nagyszabású expon az iparág három nagy területe, a kozmetika, a fodrászat, a kéz és lábápolás felvonultatja innovációit, legjobb termékeit a szakembereknek és a nagyközönségnek egyaránt. Ezen a vásáron a műköröm alapanyagok és kellékek, a köröm dizájn bemutatása kiemelkedő helyen van.

Marketing szöveg helyett beszéljenek a valós számok: kik és hányan vannak itt?

Több mint százhúsz kiállító Románia, Olaszország, Görögország, Spanyolország, Oroszország, Moldávia, Litvánia és Magyarország területéről, több ezer résztvevő a B2 pavilon alapterületén. Számos műköröm alapanyagokat és kellékeket forgalmazó cég bemutató standja, röviden azt mondhatnánk: kész földi Paradicsom! Nézzétek csak milyen trendi roll upokat hoztunk mi is magunkkal és milyen élénk színfoltja lett standunknak a több mint 300 színben elérhető Moonbasa Gél lakk színpalettája!

Műköröm zselék webáruház moonbasa nails termékekkel a COSMETICS BEAUTY HAIR-en                 Műköröm zselék webáruház moonbasa nails termékekkel a COSMETICS BEAUTY HAIR-en

Gél lakkok - Műköröm zselék webáruház moonbasa nails termékekkel a COSMETICS BEAUTY HAIR-en         Gél lakkok - Műköröm zselék webáruház moonbasa nails termékekkel a COSMETICS BEAUTY HAIR-en

Mit lehet tudni a programokról, hogyan is épül fel ez a három szakmai nap?

2018. szeptember 27-30. között Bukarestben minden kétséget kizáróan a szépség és a stílus jegyében kihagyhatatlan élmények várnak az Cosmetics Beauty Hair Expora látogatókra. Látványos színpadi showk, termékek és új technikák bemutatása, versenyek és workshoppok mellett a szezonális trendek, szakmai újdonságok lesznek porondon és előrejelzést kapunk a jövő évi stílusirányzatokról is, melyek 2019-ben meghatározóak lesznek a műköröm építés és gél lakkozás területén is.

Miért jó az neked, hogy mi itt vagyunk? Hogy fogsz ebből profitálni?

Itt vagyunk azért, hogy inspirálódjunk, hogy maximálisan képben legyünk az új innovációkról és hogy minden szakmai újdonságot beszerezzünk, amelyekhez webshoppunkon keresztül Te is könnyedén hozzá juthatsz már pár nap múlva. Kövesd figyelemmel folyamatosan megújuló kínálatunkat!


 
Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés