Menü

Fejezd ki halloweeni hangulatodat egy alkalomhoz illő manikűrrel, hogy félelmetesen jól nézz ki!

Fejezd ki halloweeni hangulatodat egy alkalomhoz illő manikűrrel, hogy félelmetesen jól nézz ki!

Mindenszentek vs. Halloween?

Hamarosan itt a Halloween. Sokan rajonganak érte, bár többnyire a fiatalabb generációkból. Sokan pedig kicsit ellenséges hangulattal gondolnak rá. Mindenszentekkor az elhunytak utáni csendes tisztelettel emlékezünk, az angolszász világból átvett Halloween pedig vidám hátborzongatásával az utóbbi években már meghatározó felnőtt jelmezes partivá honosodott meg hazánkban is. Mindenszentek a családról, Halloween inkább a barátokról szól. Nem érdemes a két ünnepet egymással párhuzamba állítani. Fogjuk fel inkább úgy, hogy mindkettő lehetőséget ad a jó társaságban eltöltött közös percekre.

Akik lelkesen ünneplik a Halloweent

Halloween közeledtével számos dekorációt fellelhetünk a boltokban, vagy az internet adta ötletek széles tárházának köszönhetően otthon is könnyen elkészíthetjük azokat, melyeknek hála, könnyedén felöltöztethetjük lakásunkat és magunkat is október 31 éjjelére. Legyen az egy klasszik töklámpás, vagy pókháló, vér effektekkel megspékelt testfestés és koromfekete smink vagy a konyhában az alkalomra varázsolt szokványosnak éppen nem nevezhető ételek. Halloween éjjelén a képzeletnek semmi sem szabhat határt.

Figyelj az apró részletekre, ettől lesz igazán emlékezetes a buli!

Ha már megvan a jelmezed, ne feledkezz meg az apró részletekről sem. Félelmetesen –szó szerint félelmetesen- jól nézhetsz ki egy jól megválasztott smink és halloweeni köröm díszítéssel. A Moonbasanails gél lakk sütőtöknarancs 110-es árnyalata, az éjjeli égboltot megelevenítő sötétkék 146-os gél lakk színe, a boszorkányos fekete 052-es gél lakk mellett tökéletes választás a halloweeni körömdíszítések elkészítéséhez. Legyen fényesen csillogó, csillámos vagy matt árnyalat, a 'mukorom-zselek.hu webáruházban minden hozzávalót megtalálsz. Adunk most néhány ötletet ahhoz, hogyan készíts el otthoni vagy professzionális körülmények között halloweeni műköröm vagy gél lakk díszítésedet.

Halloween műköröm minták

Tartalomhoz tartozó címkék: körömdíszítés

Keresés