Menü

Francia, vagy teli körmök. Mi lesz az idei nyár slágere?

Szabó Ágnes Cherry
2019. 07. 03. 11:00:00
Francia, vagy teli körmök. Mi lesz az idei nyár slágere?

Minden nyárnak megvan a slágere. Néhány éve ilyen volt a Despasito, előtte vagy utána a (ki emlékszik már pontosan) a Gagnam Style, aztán pár évig a zumbázni jártál, mert elhitted, hogy ettől lesz csodás alakod. Volt divat a közös bicajozás zenére (persze, ennek is adtak egy nevet), idén eddig a „véletlen az erkélyen készült popsifotó” és a francia vagy a teli körmök. De, most tényleg: a francia, vagy a teli lesz az idei divat? Segítünk,klikkelj a cikkre....

Szexi nyár és az Insta.

Idén nagyon nem lesz mindegy, hogyan ülsz a tengerrel (a Balaton Sound felirattal) a háttérben egy zöld koktéllal a kezedben a lemenő nap fényében az Instán, mert nagyon sokan fogják nézni a körmödet.

Hiába csodásan szexi alakod, hiába hoztad magad nyárra csúcsformába, mindez alighanem kevés ahogy az is, hogyan tudsz úgy állni, hogy a lehető legtermészetesebb pózban told hátrafelé a popsidat, hogy nagyobbnak és kerekebbnek tűnjön minden képen: lesz itt még valami. A körmöd. Merthogy a többit, amit eddig felsoroltunk mindenki megteszi majd. A körmöd, az fogja megmutatni mennyire vagy divatos. És még csak nem is az, hogy francia vagy teli lesz. Hanem más.

 

Géllakk, sellőpor, francia köröm: a Google Analytics

Lehet, hogy te soha nem hallottál róla, de az online marketingesek gyakran használják, a Google Analitics-et. Ez egy olyan program, amelyik megmondja neked azt, hogy egy hónapban mennyien kerestünk rá egy adott szóra.

Hogy jön ez a körmödhöz?

Tulajdonképpen egyszerű. Ha a programban azt látod, hogy a gél lakk szóra egyre többen keresnek, miközben a francia manikűrre egyre kevesebben, vagy a sellőpor, esetleg a selyem zselé kereséseinek a száma folyamatosan nő akkor ebből lehet arra következtetni, hogy mi az ami téged a legjobban érdekel. Ami pedig sok embert érdekel, az lesz a divat, az lesz a fancy, a felkapott, idén

 

Lehull a lepel a titokról

Ez tehát a nagy titok. Az önbeteljesítő jóslatok. 2019-ben kimagaslóan sokan kerestetek eddig a szuperszexi csajos színekre. Idén nagyon menő lesz a pink köröm, a piros köröm, de sokan kerestek a géllakokra is. Ezek alapján azt kell gondolnunk, hogy az idei év legnagyobb slágerei a teli körmök lesznek, a szuper szexi csajos színekkel. Ha mostanában voltál körmösnél, nála is biztosan észrevetted, hogy tavasz végén a nyár elején nagyot mentek a cukorkaszínek (a világoszöld, a halvány rózsaszín), ez most változik, és jönnek a szívdöglesztő nőcisek. Ha pedig brutálisan menő akarsz lenni akkor kombinálhatod a körmödet fényzselékkel, vagy különböző strasszokkal, esetleg nyomdával.

Pink (rózsaszín) gél lakkos köröm

De mi lesz a franciával?

Nem kell, hogy teljesen elvesd. Minden „divathullámnak” van egy olyan oldala is, hogy dönthetsz úgy, hogy te direkt nem ülsz fel a hullámra, és te csak azért is más leszel, éppen ezért inkább választod a francia körmöket. Lehet, hogy éppen ez tesz majd extra menővé.

Bárhogy is dönts, nézz szét itt: https://mukorom-zselek.hu/

francia műköröm kép  Francia műköröm fotó

Nyári köröm minta ötlet  Nyári köröm minta ötlet

Nyári köröm minta ötlet

Keresés