Menü

Műkörmös Blog

A Blog célja hogy információt adjon a legújabb termékekről valamint a termékek és alapanyagok megfelelő használatáról. Ha szeretnéd ötletedet mással is megosztani akkor küld el részünkre és mi megjelenítjük műkörmös blogunkban.

2019. 08. 15. 17:48:00
5 ok, amiért otthon csináld meg a körmödet

Valahol legbelül mindenkiben rejlik egy csipetnyi műkörmös. Az lenne a jó, ha ezt a mondatot egy sztár, vagy celeb mondta volna, mert akkor felkapná a média, elmehetne erről beszélni a tévében, és ha kicsit ügyes, akkor biztosan megjelenne róla egy cikk is egy ismert lapban. De ezt a mondatot mi mondjuk. Ettől persze még igaz. Benned is van egy csipetnyi műkörmös, és ezt be is bizonyítjuk, de ehhez el kell olvasnod a cikket.

2019. 08. 02. 18:46:00
Itt vannak a 2019-es műköröm trendek

Az angol nyelvben létezik egy beszédes – de magyarra szinte lefordíthatatlan - szóösszetétel arra, ami jellemezni a fogja az idei körömtrendeket: a going crazy. A szépségipari trendelemzők szerint a 2019-es nail art trend kifejező, egyben őrült lesz: arról fog szólni, hogy amíg a sminkeddel, és a hajaddal nem biztos, hogy illik „megőrülni” (fordítsuk le így a going crazy-t) addig a körmöddel megteheted. Tedd hát meg. Máris mondjuk, hogyan.

2019. 07. 03. 11:00:00
Francia, vagy teli körmök. Mi lesz az idei nyár slágere?

Minden nyárnak megvan a slágere. Néhány éve ilyen volt a Despasito, előtte vagy utána a (ki emlékszik már pontosan) a Gagnam Style, aztán pár évig a zumbázni jártál, mert elhitted, hogy ettől lesz csodás alakod. Volt divat a közös bicajozás zenére (persze, ennek is adtak egy nevet), idén eddig a „véletlen az erkélyen készült popsifotó” és a francia vagy a teli körmök. De, most tényleg: a francia, vagy a teli lesz az idei divat? Segítünk,klikkelj a cikkre....

2019. 06. 11. 14:32:00
Mert nem a méret a lényeg! Moonbasa mini 3 lépéses gél lakkok érkeztek

 

Nem ismered még a Moonbasa nails gél lakkokat? Próbáld ki a gazdaságos MNBS mini 4 ml-es gél lakkokat. A minősége garantáltan megegyezik a nagyobb kiszerelésű lakkzselékkel.

2019. 03. 31. 19:26:00
Moonbasa Nails fusion acryl gel (polygel) step by step videó

Első videónk a Youtube-on: Moonbasa nails fusion acryl gel step by step videó

Létrehoztuk a Moonbasa Nails műköröm kellékek youtube csatornát és egy "lépésről lépésre" videóval kezdtünk. Részletek a bejegyzésben, klikk

2019. 02. 09. 23:33:00
Körömdíszítés: Spider Gel, azaz selyem zselé (körömminták)

 

Írtunk már korábban az új körömdíszítő termékünkről, a selyem zseléről - más néven spider gélről egy trendi bejegyzést. Most hoztunk nektek inspirációt, hogyan díszítsetek ezzel az extrém új anyaggal. Részletek a bejegyzésben....

2019. 01. 30. 00:01:00
15 Valentin napi köröm minta - 2019-es trendek

Ki ne ismerné az örök problémát: "Körmöshöz megyek és nincs semmi ötletem" ? Mutatunk pár kimondottan Valentin napi körmöt, hangolódj a szerelemre és legyél egyedi. Az örök kedvenc: piros és bordó gél lakk.

2018. 10. 29. 18:06:06
Top 10 téli köröm: szuper összefoglaló gél lakk színekről, téli gél lakk mintákról és a 2018-as téli műkörömdivatról

Top 10 téli köröm: szuper összefoglaló gél lakk színekről, téli gél lakk mintákról és a 2018-as téli műkörömdivatról

Az idei ősz nagyon kegyes volt hozzánk és hagyta, hogy a napsugarak még hosszú napokon keresztül fényesen ragyogjanak. Az idő hűvösebbre fordultával a neon és élénk színű ruhadarabok a szekrény mélyére kerülnek; puhább, melegebb anyagok, nyugalmat árasztó színek kerülnek előtérbe. Esztétikus megjelenésünknek fontos eleme kell, hogy legyen a ruha-smink-frizura triász mellett az ápolt kéz és a szépen formázott körmök. Itt az ideje elgondolkodni rajta, hogy milyen téli manikűrrel dobjuk fel a körmeinket! Összeszedtünk tíz ötletet, hogy milyen téli köröm mintával és milyen gél lakk színekkel tudod körmeidet a téli napokhoz igazítani. Gél lakk szín és gél lakk minta inspirációink között biztosan megtalálod a hozzád legközelebb állót. A fotókat az Instagram oldalról csempésztük a blogcikkünkbe.

2018. 10. 24. 18:25:56
Fejezd ki halloweeni hangulatodat egy alkalomhoz illő manikűrrel, hogy félelmetesen jól nézz ki!

Mindenszentek vs. Halloween?

Hamarosan itt a Halloween. Sokan rajonganak érte, bár többnyire a fiatalabb generációkból. Sokan pedig kicsit ellenséges hangulattal gondolnak rá. Mindenszentekkor az elhunytak utáni csendes tisztelettel emlékezünk, az angolszász világból átvett Halloween pedig vidám hátborzongatásával az utóbbi években már meghatározó felnőtt jelmezes partivá honosodott meg hazánkban is. Mindenszentek a családról, Halloween inkább a barátokról szól. Nem érdemes a két ünnepet egymással párhuzamba állítani. Fogjuk fel inkább úgy, hogy mindkettő lehetőséget ad a jó társaságban eltöltött közös percekre.

Keresés