Menü

Miért használjunk előkészítő folyadékot gél lakk és műköröm építés előtt!

Miért használjunk előkészítő folyadékot gél lakk és műköröm építés előtt! Műkörmös tippek: A  moonbasanails műköröm webshopban minden olyan előkészítő folyadékot megtalálsz, hogy meg tudd valósítani, profi minőségű körmeidet. Nail prep, primer, Zselé fixáló, Tipleoldó és zselé lakk leoldó folyadékot.

Ha műköröm építésről beszélünk itt gondolunk Gél lakk, porcelán, színes zselék és építő zselé használatára.Teljesen mindegy hogy melyiket használjuk viszont az előkészítő folyadék használata nélkülözhetetlen.

Termék neve: Műköröm előkészítő folyadék

Termék leírás:

  1. Savmentes összetételű
  2. Tisztító, fertőtlenítő hatású
  3. Gyorsan szárad
  4. Gombásodás megelőző, antibakteriális
  5. Vízelvonó hatású

 

A folyadékok tekintetében üzletekben és webshopokban biztosan találkoztunk már ilyen termékekkel.Többféle előkészítő folyadék létezik: Nail prep és primer.

Ezek között is van eltérés mert létezik belőlük savas és savmentes.A savas előkészítő folyadékokat régen a nagyon problémás körmökhöz ajánlották a gyártók és forgalmazók, viszont a gyorsan fejlődő világban a gyártók elérték azt fejlesztést hogy a pl.  moonbasanails savmentes primer vagy nail prep is már fel veszi a versenyt a problémás körmöknél. Tehát nyugodtan lehet használni ezt a fajta előkészítő folyadékokat.

Nagyon fontos a megfelelő használata!

1. reszelővel bolyhosítjuk a köröm felületét (bőrfeltolás, kaparás)

2. portalanító kefével teljesen portalanítsuk le a felületet

3. vékony rétegben vidd fel a köröm felületére a Moonbasanails Nails Prep vagy Primer folyadékot (nagyon fontos hogy bőrrel ne érintkezzen)

4. száradási ideje 1-2 perc levegőn (úgy tudod hogy valóban megszáradt e az előkészítő folyadék hogy a köröm felülete kifehéredik)

 

Nagyon fontos hogy a megfelelő minőség elérése érdekében nem ajánlott fürdés vagy mosogatás után elkezdeni otthon a gél lakkozást vagy körmös menni mert ilyenkor a körömlemezek nagyon sok nedvességet szívnak magukba.

Keresés