Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Prémium Moonbasanails műköröm alapanyagok, kellékek, megfizethető áron!

Cégünk adatai:

Cégnév: Nails & Cosmetics Kft.

Székhely: 4002 Debrecen Cukros út 2

Cégjegyzékszám: 09-09-027849

Adószám: 25553842-2-09

Bankszámlaszámunk: 10103434-79370800-01004009

Ügyvezető: Elek József

Elérhetőség: info@mukorom-zselek.hu  sales@moonbasanails.com

Telefon: +36(70)3274950, nyitvatartási időben

 

Rólunk


Elek József vagyok, a Nails & Cosmetics Kft. ügyvezetője. Cégünk 15 éve szolgálja Magyarországon a köröm világot, dinamikus fejlődés, folyamatos innováció jellemez bennünket. Hivatalos Moonbasanails disztribútorként működünk Magyarországon és számos európai országban, többszáz cégnek szállítunk be Moonbasanails alapanyagokat és  Moonbasanails  műköröm kellékeket. Webshopunkban 7000 termék kedvezményes áron elérhető; széles termékkínálattal, megbízható alapanyagokkal dolgozunk és mindezek mellett versenyképességünk legfőbb ismérve, hogy kiváló minőség-ár-érték arány jellemez bennünket.

Korábban csak nagykereskedelmi értékesítést bonyolítottunk, de ez az oldal azért jött létre, mert felismertük azt az igényt, amely a Moonbasanails műköröm kellékek illetve termékek műkörmös szalonokban történő és otthoni felhasználására irányult. Webshoppunk folyamatosan megújuló kínálata így most már mindenki számára elérhetővé vált. A Moonbasanails műköröm kellékek és termékek mellett más piacvezető márkák alapanyagai is raktárkészletünkből kedvezményes áron beszerezhetőek. Szalonoknak egyedi kedvezményt biztosítunk, termékeink viszonteladói értékesítése is lehetséges, így az érdeklődők jelentkezését tisztelettel várjuk.

Havonta többször is érkeznek újdonságok, melyeket folyamatosan töltünk fel termékpalettánk közé. Blogcikkünkben igyekszünk stílustanácsokat és alapanyagokra vonatkozó felhasználási javaslatokat adni annak érdekében, hogy vásárlóink ötletekkel gazdagodjanak. Rövid időn belül kiszállítunk és állandó akciónk keretében vállaljuk azt, hogy 10.000 Forint összeget meghaladó rendeléséknél a szállítási költség bennünket terhel.

Viszonteladók részére nagykereskedelmi árakat biztosítunk.

 

Kapcsolatba lépni velünk az info@mukorom-zselek.hu , sales@moonbasanails.com címen illetve a Moonbasanails műköröm kellékek facebook oldalunkon keresztül lehetséges.

 Nyitvatartási időben a +36(70)3274950 telefonszámon is elérhetőek vagyunk.

Keressenek bennünket bizalommal!

Tisztelettel:

Elek József

 


 

Keresés