Menü

MoonbasaNails Átlátszó építő zselék - maximális minőség, profi alapanyag

Miért szeretik annyian a Moonbasa Nails műköröm építő zselét?

A zselés műköröm építés olcsóbb mint a porcelán, szupergyorsan követhető vele a trend.
Napjainkban már nagyon sok műköröm építő zselé található és legyél bár otthoni felhasználó vagy hivatásos műköröm építő a jó alapanyag elengedhetetlen. Ismerd meg a Moonbasa Nails átlátszó építő zselét, ami remek társad lesz a manikűrben.

Műköröm építés határok nélkül. Az építő zselé jobb mint a porcelán


Nos, ez az építő zselé minden olyan tulajdonsággal rendelkezik amire szükséged van.
Állaga elég sűrű, de nem akadályoz abban, hogy könnyen kezelhető legyen. Segítségével bármilyen körömformát megalkothatsz magadnak vagy a vendégednek, ebben csak a képzelet szab határt. Tökéletesen tapad a körömhöz, nem folyik szét mégis könnyen terül.


A műköröm építő porcelánnal szemben az építő zselé UV fény alatt köt


Nincs időhöz kötve mikor készülhet el az újabb remekmű az ujjaidon. Nem véletlen, hogy az átlátszó építő zselé a legelterjedtebb alapanyag a műköröm világában, hiszen száradás után nagyon erős, tartós akár hetekig is.


Variáld bátran, szedd le pár perc alatt, fájdalom nélkül


Az építő zselé ugyanolyan tartós mint a porcelán nem fog minket cserben hagyni és lepotyogni az első hét után. A zselé legnagyobb előnye mégis a leoldhatóságában rejlik.
Igen, ez tényleg így van.


Dekorálhatod kedved szerint


Kiváló alapot biztosít szinte bármelyik műköröm alapanyagnak. Lenőtt a körmöd, vagy meguntad ami épp rajtad van? Csak áztasd be tipleoldó folyadékba, és néhány perc után könnyen eltávolítható az aktuális műköröm. Ez az ami a Moonbasa átlátszó építő zselét olyan különlegessé, egyedivé teszi.


Kezdő vagy? A ​MoonbasaNails Átlátszó építő zselé​könnyen kezelhető


A jó műköröm építés nem olyan egyszerű mint amilyennek látszik. A műköröm építő zselé használatába azonban hamar belejössz. A műköröm építés egyik legjobb alapanyaga a Moonbasa Nails zselé azok számára akik még csak most tanulják a műköröm építés csínját-bínját. Megnyugtató tudni, ha elrontottad vagy nem tetszik a végeredmény pár perc alatt leszedheted.


Többféle méretben, kiszerelésben kapható


Ebből is látszik, hogy a körömszalonoktól kezdve az otthoni kísérletezésig a legjobb alapanyag. A kis kiszerelést ráadásul neked találták ki. Lehetővé teszi, hogy otthon saját magadnak készítsd el körömdíszítésedet.


A profik is ezt használják


Szakmabeliek számára a műköröm építés nem csak hobbi feladat, ezért nekik a nagyobb kiszerelést ajánljuk. Ők napi szinten több vendégnek csinálnak műköröm építést, ezért az alapanyag gyorsabban fogy. Ezt az értéket pedig nagyban befolyásolja a műköröm hosszúsága is.

Bátran próbáld ki a Moonbasa Nails átlátszó építő zselét. Nem fogod megbánni a döntést, mert imádni fogod a körmeiden.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: műköröm

Keresés