Menü

Műkörmös Blog

A Blog célja hogy információt adjon a legújabb termékekről valamint a termékek és alapanyagok megfelelő használatáról. Ha szeretnéd ötletedet mással is megosztani akkor küld el részünkre és mi megjelenítjük műkörmös blogunkban.

2019. 06. 11. 14:32:00
Mert nem a méret a lényeg! Moonbasa mini 3 lépéses gél lakkok érkeztek

 

Nem ismered még a Moonbasa nails gél lakkokat? Próbáld ki a gazdaságos MNBS mini 4 ml-es gél lakkokat. A minősége garantáltan megegyezik a nagyobb kiszerelésű lakkzselékkel.

2019. 03. 31. 19:26:00
Moonbasa Nails fusion acryl gel (polygel) step by step videó

Első videónk a Youtube-on: Moonbasa nails fusion acryl gel step by step videó

Létrehoztuk a Moonbasa Nails műköröm kellékek youtube csatornát és egy "lépésről lépésre" videóval kezdtünk. Részletek a bejegyzésben, klikk

2019. 02. 09. 23:33:00
Körömdíszítés: Spider Gel, azaz selyem zselé (körömminták)

 

Írtunk már korábban az új körömdíszítő termékünkről, a selyem zseléről - más néven spider gélről egy trendi bejegyzést. Most hoztunk nektek inspirációt, hogyan díszítsetek ezzel az extrém új anyaggal. Részletek a bejegyzésben....

2019. 01. 30. 00:01:00
15 Valentin napi köröm minta - 2019-es trendek

Ki ne ismerné az örök problémát: "Körmöshöz megyek és nincs semmi ötletem" ? Mutatunk pár kimondottan Valentin napi körmöt, hangolódj a szerelemre és legyél egyedi. Az örök kedvenc: piros és bordó gél lakk.

2018. 10. 29. 18:06:06
Top 10 téli köröm: szuper összefoglaló gél lakk színekről, téli gél lakk mintákról és a 2018-as téli műkörömdivatról

Top 10 téli köröm: szuper összefoglaló gél lakk színekről, téli gél lakk mintákról és a 2018-as téli műkörömdivatról

Az idei ősz nagyon kegyes volt hozzánk és hagyta, hogy a napsugarak még hosszú napokon keresztül fényesen ragyogjanak. Az idő hűvösebbre fordultával a neon és élénk színű ruhadarabok a szekrény mélyére kerülnek; puhább, melegebb anyagok, nyugalmat árasztó színek kerülnek előtérbe. Esztétikus megjelenésünknek fontos eleme kell, hogy legyen a ruha-smink-frizura triász mellett az ápolt kéz és a szépen formázott körmök. Itt az ideje elgondolkodni rajta, hogy milyen téli manikűrrel dobjuk fel a körmeinket! Összeszedtünk tíz ötletet, hogy milyen téli köröm mintával és milyen gél lakk színekkel tudod körmeidet a téli napokhoz igazítani. Gél lakk szín és gél lakk minta inspirációink között biztosan megtalálod a hozzád legközelebb állót. A fotókat az Instagram oldalról csempésztük a blogcikkünkbe.

2018. 10. 24. 18:25:56
Fejezd ki halloweeni hangulatodat egy alkalomhoz illő manikűrrel, hogy félelmetesen jól nézz ki!

Mindenszentek vs. Halloween?

Hamarosan itt a Halloween. Sokan rajonganak érte, bár többnyire a fiatalabb generációkból. Sokan pedig kicsit ellenséges hangulattal gondolnak rá. Mindenszentekkor az elhunytak utáni csendes tisztelettel emlékezünk, az angolszász világból átvett Halloween pedig vidám hátborzongatásával az utóbbi években már meghatározó felnőtt jelmezes partivá honosodott meg hazánkban is. Mindenszentek a családról, Halloween inkább a barátokról szól. Nem érdemes a két ünnepet egymással párhuzamba állítani. Fogjuk fel inkább úgy, hogy mindkettő lehetőséget ad a jó társaságban eltöltött közös percekre.

2018. 09. 29. 13:00:52
A műköröm iparág legjobbjai kiállítanak egy helyen: a Cosmetics Beauty Hair-en Itt vagyunk a Moonbasa Nails műkörmös termékekkel Közép-Európa egyik legnagyobb szépségipari vásárán, a Romexpo- Cosmetics Beauty Hairen Bukarestben, 2018. szeptember 27-30. között. Ugyanis az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy meghívták a mukorom-zselek.hu webáruházat is, hogy kiállítsunk ezen a rendezvényen. Beszámolunk most röviden az eseményről és mutatunk pár fotót is, csak nektek!
2018. 09. 10. 21:54:58
Helló szeptember!
Véget ért a nyár, a szeptember sokszor jóval kötöttebb és stresszesebb, mint az előtte lévő hónapok. A nyári élményekből merítve és az ősz színvilágától feltöltődve, nőiességünket így is tökéletesen kihangsúlyozhatjuk. Az ősznél színpompásabb évszakot elképzelni sem lehet, szerencsére a körömdivat is kellően követi az ilyenkor jellemző gazdagságot a színek, minták és formák választékában. Adunk most néhány tippet a 2018-as őszi műköröm divat követőinek!
2018. 09. 02. 21:27:48

Miért szeretik annyian a Moonbasa Nails műköröm építő zselét?

A zselés műköröm építés olcsóbb mint a porcelán, szupergyorsan követhető vele a trend.
Napjainkban már nagyon sok műköröm építő zselé található és legyél bár otthoni felhasználó vagy hivatásos műköröm építő a jó alapanyag elengedhetetlen. Ismerd meg a Moonbasa Nails átlátszó építő zselét, ami remek társad lesz a manikűrben.

2018. 05. 21. 00:34:59
Inkább használjunk one step zselé lakott!

A Moonbasa Nails műköröm webáruházban minden olyan terméket megtalálsz ami szükségez a teljes folyamat (gél lakkozás) megvalósításához. Előkészítő folyadék, reszelő, buffer, portalanító kefe, bőrfeltoló, zselé fixáló, fényzselé, zselé lakk leoldó folyadék. Miért gél lakk? Röviden: mert csodásan mutat és tartósabb, mint a körömlakk. Gyorsabb és kímélőbb, mint az épített műköröm. 

Keresés