Menü

5 ok, amiért otthon csináld meg a körmödet

5 ok, amiért otthon csináld meg a körmödet

Valahol legbelül mindenkiben rejlik egy csipetnyi műkörmös. Az lenne a jó, ha ezt a mondatot egy sztár, vagy celeb mondta volna, mert akkor felkapná a média, elmehetne erről beszélni a tévében, és ha kicsit ügyes, akkor biztosan megjelenne róla egy cikk is egy ismert lapban. De ezt a mondatot mi mondjuk. Ettől persze még igaz. Benned is van egy csipetnyi műkörmös, és ezt be is bizonyítjuk, de ehhez el kell olvasnod a cikket.

Hidd el, műkörmös vagy

Szólhatna ez a cikk arról is, hogy miért vagy legbelül műkörmös, de ezt inkább egy összetett mondattal elmondjuk. Azért, mert sokat foglalkozol a körmeiddel, gyakran nézed az olyan Insta, Pinterest, vagy a Facebook oldalakat, ahol műköröm trendeket látsz, emellett biztosak vagyunk abban, hogy ismered az olyan alapfogalmakat, mint ombre, spider gél, sellőpor, vagy gél lakk. Eddig eltaláltuk, igaz? Akkor már érted, hogy miért lakik benned is egy műkörmös: hiszen érdeklődő vagy. Miért ne próbálnád meg otthon te magad? Összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes otthon elkészíteni a körmödet.

 

5: Megtanulható

Ez a legmegosztóbb pont, mert sokan azt mondják, hogy eszedbe ne jusson, mások pedig arra ösztönöznek, hogy mindenképp tedd meg, és vagyunk mi, akik azt állítjuk, hogy ha a matek, meg a fizika, vagy az irodalom sikerült, akkor a körmözés is megtanulható. Menj el tanfolyamra, menj el párszor körmöshöz, less el néhány technikát. Nézz meg tematikus youtube csatornákat, inspirálódj például a Pinterestről és próbáld ki magad.

Mit veszthetsz? Még az is előfordul, hogy éppen most szeretsz bele egy szakmába, és találod ki magad.

4: Jobb az ár érték arány

Hazudtunk, mert nem jobb, hanem sokkal jobb. Persze, a műkörmösöknek nagyon nem jó, ha te megtanulod otthon a körmözést, de a péknek meg az nem jó, ha kenyeret sütsz, az étteremnek az nem, ha tudsz főzni, az autószalonnak meg az nem, ha simán megjavítod a kocsidat. Neked viszont jó, mert sokkal olcsóbban tudsz csodaszép körmöt varázsolni magadnak. Kattints ide, mutatunk neked ehhez olyan kezdőszetteket, amivel azonnal belevághatsz (lesz bennük gél lakk, lámpa, zselé lakk induló szett, és minden, ami az alaplépésekhez szükséges)

 

3: Megmutathatod a szépérzékedet és a kreativitásodat.

Ezt a pontot nem kell agyonírni, pontosan tudod, hogy miről beszélünk: arról, hogy ha kipróbálod az otthoni körmözést, akkor nem vagy kitett a körmösnek, a divatnak. Azt teszel, amit akarsz, nyugodtan próbálhatod a kreativitásodat, a szépérzékedet. Gondoljunk bele a karácsonyba. Mutatunk egy gél lakk szettet: ez szerintünk a karácsony. A vörös, a zöld, és az arany gél lakk. Ez a mi kezdőszettünk, ez szuper alap, de nem elég. Az így elkészült körmödet érdemes feldobnod matricákkal. Ugye, hogy szuper kreatív? Nézd meg: https://mukorom-zselek.hu/merry-cristmas-klasszikus-moonbasa-gel-lakk-keszlet-2333 

 

2: Neked mennyi a szabadidős óradíjad?

Körmönfont kérdés, de kifejtjük. Mindenkinek, és mindennek van egy óradíja. A coach-é 15 000 Ft/óra, a nőgyógyászé ennél azért több, de a squash-nak vagy a spinningnek is óradíja van. A körmösödnek is.

Ha otthon elkészíted magadnak a körmödet (ide kattints, ha szeretnél kezdőcsomagokat, gél lakk szetteket: https://mukorom-zselek.hu/mukorom-csomagok/moonbasa-nails-indulo-szettek) ezt megúszod, és felszabadul egy csomó időd is, amit nem kell utazásra fordítanod (mondjuk arra, hogy elmenj a körmösödhöz, és ott várakozz), ráadásul akkor varázsolod csodaszéppé a körmeidet, amikor akarod. (Spoilereztünk, mert a következő pont éppen ez)

 

1: A szabadság

Talán ez a legfontosabb, ezt adják neked az induló szettek, a gél lakkok, az UV lámpás, vagy UV lámpa nélküli csomagjaink. A szabadságot. Azt, hogy akkor készítsd el a körmödet amikor akarod, és azt, hogy olyat készíts, amilyet szeretnél. (Plusz ne feledd az előző 4 pontot sem)

Vágj bele ma, nem veszíthetsz semmit: 

Keresés